Soft Sugar Cookies

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Yield: 2 ½ dozen (depending on your cookie cutter size)

Cookies Ingredients:

1 cup (225g) margarine or butter, at room temp.
1 ¾ cup (350g) sugar
2 eggs, at room temp
1 tsp vanilla
1 cup (230g) sour cream
¼ tsp lemon or almond extract
5 ½ (700g) cup flour
1 tsp baking powder
1 ½ tsp baking soda
½ tsp salt

Buttercream frosting ingredients:

¾ cup (170g) of butter
3 ½ cup (435g) powdered sugar
3-4 Tbsp heavy cream
1 tsp Vanilla extract
Food coloring and sprinkles

Cream cheese frosting ingredients:

8 oz (225g) cream cheese, softened
½ stick (55g) of butter, softened
3 cups (375g) powdered sugar
2 tsp Vanilla Extract

Direction:

  1. In a large bowl mix together margarine and sugar. Beat until creamy. Add in eggs, vanilla, lemon extract and sour cream and mix together until combined.
  2. In a separate bowl mix together flour, baking soda, baking powder and salt. Slowly add dry ingredients to the wet ingredients. Mix just until combined.
  3. Split dough in two and place in saran wrap. Refrigerate dough for 1-2 hours.
  4. Once dough has been chilled roll out dough on a bakers mat or parchment paper. Add another 1/4 (30g) – 1/2 (65g) cup flour if dough is still sticky. Cut with floured cookie cutter.
  5. Bake at 350° F for 8-9 minutes.
  6. For both the buttercream and cream cheese frosting combine all listed ingredients, mix with an electric mixer until smooth. Frost on cooled cookies and serve 🙂

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Recette pour 2 ½ douzaine (selon la taille de votre emporte-pièce)

Ingrédients pour les biscuits:

225g Margarine ou beurre, à temp. ambiante
350g Sucre
2 Oeufs, à temp. ambiante
1 cc Extrait de vanille
230g Crème acidulée
¼ cc Extrait de citron ou d’amande
700g Farine
1 cc Poudre à lever
1 ½ cc Bicarbonate de soude
½ cc Sel

Ingrédients pour la crème au beurre:

170g Beurre
435g Sucre glace
3-4 cs Cème entière
1 cc Extrait de vanille
Colorants alimentaire et confettis

Ingrédients pour la crème au beurre au fromage frais philadelphia:

225g Philadelphia, à temp. ambiante
55g Beurre, ramolli
375g Sucre glace
2 cc Extrait de vanille

Marche à suivre:

  1. Dans un grand bol, mélanger la margarine (ou le beurre) et le sucre. Battre jusqu’à l’obtention d’une consistance crémeuse. Ajouter les oeufs, la vanille, l’extrait de citron et la crème acidulée. Mélanger jusqu’à ce que le tout soit bien incorporé.
  2. Dans un autre bol, mélanger la farine, le bicarbonate de soude, la poudre à lever et le sel. Ajouter lentement les ingrédients secs aux ingrédients humides. Mélangez juste jusqu’à ce que le tout soit bien incorporé.
  3. Séparer la pâte en deux et l’envelopper dans du papier céllophane. Réfrigérer la pâte pendant 1-2 heures.
  4. Une fois la pâte refroidie, abaisser la pâte sur un tapis en silicone ou un papier sulfurisé. Ajouter 30g à 65g de farine si la pâte est encore collante. Couper la pâte avec un emporte-pièce.
  5. Cuire à 180° C pendant 8-9 minutes.
  6. Pour les crèmes au beurre, combiner tous les ingrédients listés, mélanger avec un batteur électrique jusqu’à l’obtention d’une pâte lisse. Faire le glaçage sur les biscuits refroidis et servir 🙂

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Ergiebigkeit: 2 ½ Dutzend (abhängig von der Grösse des  Ausstechers)

Cookies Zutaten:

225g Margarine oder Butter, Raumtemperatur 350g Zucker
2 Eier, Raumtemperatur
1 TL Vanille
230g saure Sahne
¼ TL Zitronen- oder Mandel-Extrakt
700g Mehl
1 TL Backpulver
1 ½ TL Natron
½TL Salz

Buttercreme Zuckerguss Zutaten:

170g Butter
435g Tasse Puderzucker
3-4 TB Vollrahm
1 TL Vanille
Lebensmittelfarbe und Streusel

Frischkäse Zuckerguss Zutaten:

225g Frischkäse, weich
55g Butter, weich gemacht
375g Puderzucker
2 TL Vanille

Zubereitung:

  1. In einer grossen Schüssel Margarine und Zucker miteinander vermischen. Das ganze cremig schlagen. Eier, Vanille, Zitronenextrakt und saure Sahne zugeben und zusammen verrühren.
  2. In einer separaten Schüssel mischen Sie Mehl, Backpulver, Backpulver und Salz. Langsam die trockenen Zutaten zu den nassen Zutaten hinzufügen. Das Ganze mischen bis es zu einer Teigmasse wird.
  3. Teig in zwei teilen und in Frischhaltefolie einpacken. Anschliessend 1-2 Stunden kalt stellen.
  4. Nachdem der Teig gekühlt worden ist, rollen Sie den Teig auf eine Backmatte oder ein Pergamentpapier aus. Fügen Sie noch ein 30g – 65g Mehl hinzu falls der Teig noch klebrig ist. Schneiden Sie mit bemehltem Plätzchenscherblock.
  5. Backen bei 180° C für 8-9 Minuten.
  6. Für die Buttercreme und die Frischkäse Zuckerguss, Kombinieren Sie alle aufgelisteten Zutaten, Mix mit einem elektrischen Mixer, dies bis die Masse glatt und cremig ist. Frost auf gekühlten Keksen und servieren 🙂

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