Royal Icing

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Royal Icing

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Ingredients:

  • 3 tbsp meringue powder or 3 egg whites
  • 500g sifted confectioner’s sugar
  • 6 tbsp water*
  • Food color

Preparation:

1. Beat all ingredients at low speed for 7 to 10 minutes, or until icing forms peaks.

*Keep adding water a little at a time until it has reached «Thick-liquid» consistency (You should be able to count to 10, and then the icing should be level like a lake)

Glaçage Royal

2. Add food coloring of your choice.

Glaçage Royal

Kitschcakes tip:

Keep icing covered with a wet kitchen towel at all times. Icing can dry out quickly.

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Glaçage Royal

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Royal Icing

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Ingrédients:

  • 3cs de poudre de meringue
  • 500g sucre glace
  • 6 cs d’eau
  • Colorant en gel concentré

Préparation:

1. Mélanger tous les ingrédients 7 à 10 minutes dans votre mixeur à une vitesse assez faible. Ajoutez l’eau petit à petit, jusqu’à ce que vous obteniez la bonne consistance.

Glaçage Royal

2. Ajouter le colorant alimentaire en gel concentré de votre choix et mélanger le tout.

Glaçage Royal

Astuce de Miss Kitsch:

Veiller à tout le temps couvrir votre glaçage royal d’un linge de cuisine humide ou d’un film alimentaire. Sinon il sèchera rapidement.

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Spritzglasur

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Royal Icing

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Zutaten:

  • 3 EL Eiweiss-Pulver (oder drei Eiweiss)
  • 500g gesiebten Puderzucker
  • 6 TL Wasser
  • Lebensmittelfarbe nach Wahl

Zubereitung:

1. Alle Zutaten bei niedriger Drehzahl für sieben bis zehn Minuten mixen, bis sich oben eine «Vereisung» bildet.

Glaçage Royal

2. Das Icing kann nun portioniert, mit Lebensmittelfarbe eingefärbt und in «Spritzfläschchen» abgefüllt werden. Mit den verschiedenen Farben die Cookies nach Lust und Laune verzieren.

Glaçage Royal

Kitschcakes Tipp:

Halten Sie die «Vereisung» mit einem feuchten Küchentuch jederzeit gesichert. Icing können schnell austrocknen.

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